September 11, 2009

Ayam Penyet


semalam aku berbuka puasa with Syak.. kenapa die tak buke kat rumah die kan??
sebab... rutin lab kami kembali macam dulu... 12 12 jam punye cite.
so sekarang kene masuk lab pagi and malam balik la... what a sad story kan??
huhu.. sampai lepas raya baru siap ni tau...
tapi gigih jugak sebab nak abes sem ni kan katanya.. =)

ok lupa kan kejap kisah lab mengelab tu... kita masuk bab2 makan pulak ok.
we ollss berdua berbuka kat area Bangi saje. tapi di Ayam Penyet AP..
korang penah dengar tak name ni???
sedapp ooo... kalo nak tau gak gi la kat website kedai ni.

sampai2 around pukul 6.50pm camtu. kitorang dah bajet2 macam ramai penuh full kan..
tapi tak pon ok.. kosong jek.. ada la macam 3 4 meja je ada orang..
order2 apa yang patut dulu... belek2 menu sket.


we both makan ayam penyet la kan.. tak kan g ayam penyet makan lele penyet plak..
tak sesuai... lele hanya sedap di pecel lele. =)
lepas dah order dalam 7 lebih macam tu baru ramai orang kot..
dalam hati "lambat jugak diorang ni datang" whateva lah. janji kami dapat makan.



elok makanan sampai je, tetibe aku tertanya Syak.

Me: Ada tak orang makan dengan daun2 pisang nih sekali???

Syak: Ada kot.. japgi ko try la...

hampeh punye Syak.. kami gelak2 besar2. hahaha....



p/s: ade ke eh orang makan sampai licin ngan daun pisang pon die bedal?


4 LoveLoLLipop:

n_nana said...

bertahan!bertahan!bertahan!

dah nak hbes blajar dah...ssh kjap jer pas2 yeay...dok guling r mcm aku...

bspotgurl said...

sedap ler pulak i nampak..... ermm teringat pulak kat kedai daun pisang tu.........;0

LimeLoLLipop said...

to nnana: yes2.. tgh bertahan la ni.. biar ssh dulu kan.. pas susah leh guling2..

to bspotgurl: nampak sedap kan?? tambah2 di siang hari puasa ni lagi la i pon terliur.

MisZ PinKy said...

nak ayam penyettttttttttt!